La Soroca, majoritatea internaților cu COVID-19 sunt lucrători medicali.

sâmbătă, aprilie 4th, 2020
Vicedirectorul spitalului: Prea multe întrebări, la revedere

Vicedirectorul spitalului: Prea multe întrebări, la revedere

Majoritatea celor peste 30 de pacienți internați cu COVID-19 în spitalul raional Soroca sunt lucrători medicali. Informația a fost confirmată de vicedirectorul pe domeniul medial al instituției, Valeriu Bordian. Potrivit lui, în prezent în spital se află încă peste 15 persoane suspecte de infectare cu COVID-19. Și din rândul acestor persoane, majoritatea sunt lucrători medicali.

De la Valeriu Bordian am încercat să aflăm modul în care sunt tratați pacienții internați cu COVID-19, însă am primit un răspuns laconic: „Cu medicamente”.
După ce a evitat să dea un număr concret al persoanelor confirmate cu COVID-19, precum și a celor suspecte de COVID-19, funcționarul a evitat să răspundă în continuare la întrebările noastre.

„Mă scuzați, prea multe întrebări. La revedere”, ne-a înterupt vicedirectorul spitalului, după ce a primit a treia întrebare.

Potrivit observatorul.md, dintre cele 33 de cazuri de COVID-19 confirmate ieri, 2 aprilie, la cetățenii raionului Soroca, în 27 de cazuri este vorba despre lucrători medicali ai spitalului raional Soroca, inclusiv medici și asistente medicale.

Potrivit datelor Ministerului Sănătății, în raionul Soroca există 71 de cazuri confirmate de COVID-19. Totodată, două persoane au fost tratate, iar altele 611 se află la această oră sub supraveghere medicală.

Sursa: observatorul.md


Facem eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din acestă pagină. În cazuri rare, acestea pot conține inadvertente. fotografia, preturile și discounturile au caracter informativ iar unele specificații sau descrieri pot conține erori de operare. Pentru furnizarea unui serviciu îmbunătățit folosim cookies. Continuarea navigării se consideră acceptare a politicii de cookies.