Leo Messi se implică în lupta contra coronavirus

miercuri, martie 25th, 2020
Leo Messi se implică în lupta contra coronavirus

Starul catalanilor a pus la dispoziţie un milion de euro pentru două spitale, unul din Barcelona şi unul din ţara sa natală, Argentina.

“Leo Messi a făcut o donaţie pentru lupta împotriva Covid-19. Mulţumim mult Leo pentru devotament şi susţinere,” este mesajul celor de la Hospital Clínic de Barcelona

Guardiola sare în sprijinul catalanilor în lupta cu COVID-19. Suma formidabilă pe care a donat-o antrenorul

Managerul echipei Manchester City, Josep Guardiola, a donat 1 milion de euro pentru lupta împotriva virusului COVID-19, anunță Marca.

Suma uriașă a intrat în contul Fundației Angel Soler Daniel, din Barcelona, care va achiziționa materiale de protecție și aparate de respiraţie artificială cu milionul donat de Guardiola. Ulterior, toate materialele urmează să fie împărțite centrelor medicale din Catalonia.

Spania este a patra cea mai afectată țară la nivel global de această pandemie. Conform cifrelor oficiale, în Spania s-au înregistrat 39.885 de cazuri, iar 2.808 oameni și-au pierdut viața. În ultimele 24 de ore au murit 497 de cetățeni,

Sursa: digisport.ro


Facem eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din acestă pagină. În cazuri rare, acestea pot conține inadvertente. fotografia, preturile și discounturile au caracter informativ iar unele specificații sau descrieri pot conține erori de operare. Pentru furnizarea unui serviciu îmbunătățit folosim cookies. Continuarea navigării se consideră acceptare a politicii de cookies.