MAP – Ce părți din Italia au fost cel mai puternic afectate de coronavirus?

joi, martie 26th, 2020
Numărul de decese din Italia coronavirus continuă să crească și a depășit acum China cu peste 3.400 de morți și numărul de cazuri confirmate peste 40.000. Iată cea mai recentă hartă pentru a arăta cum au fost afectate regiunile.

Numărul de decese din Italia coronavirus continuă să crească și a depășit acum China cu peste 3.400 de morți și numărul de cazuri confirmate peste 40.000. Iată cea mai recentă hartă pentru a arăta cum au fost afectate regiunile.

Coronavirus

Localul actualizează în mod regulat această hartă cu cele mai recente cifre pentru numărul de cazuri de coronavirus din toată Italia.

Ce regiuni din Italia sunt afectate de coronavirus?

Harta de mai jos evidențiază regiunile din Italia cele mai afectate de răspândirea coronavirusului.

Regiunea nordică a Lombardiei (roșu închis) continuă să vadă de departe cele mai multe cazuri, precum și cele mai multe decese cauzate de virus, unde spitalele se luptă să facă față.

Regiunile nordice din Emilia-Romagna și Veneto sunt, după Lombardia, cel mai puternic hit al regiunilor italiene.

Sudul țării a cunoscut mai puține cazuri, dar singura regiune încă fără decese, din 20, este Basilicata. Calcaiul din Italia, Puglia, a înregistrat până acum 25 de decese.

Toate informațiile actuale despre virus sunt disponibile aici

Conform OMS, mai mult de 80 la sută dintre pacienții infectați cu virus au boli ușoare și se recuperează, în timp ce 14 la sută au boli severe, cum ar fi pneumonia. Aproximativ cinci procente din cazuri sunt considerate critice.

Graficul de mai jos este cel mai recent lansat de autoritățile italiene care arată defalcarea regională. Casetele colorate de galben reprezintă o defalcare a condițiilor tuturor cazurilor confirmate de coronavirus din fiecare regiune.

Ricoverati cu sintomi – Recuperarea cu simptome

Terapia Intensiva – În terapie intensivă

Isolamento domiciliare – Izolat acasă

Coloana verde colorată este numărul care și-a revenit (dimessi guariti), coloana roșie este pentru numărul de decese (deceduti), iar portocaliu este pentru numărul total de cazuri de la începutul focarului, inclusiv, cazuri curente, decese și recuperări.

Coloana gri de la extremitatea dreaptă, intitulată tamponi este pentru numărul de teste efectuate.


Facem eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din acestă pagină. În cazuri rare, acestea pot conține inadvertente. fotografia, preturile și discounturile au caracter informativ iar unele specificații sau descrieri pot conține erori de operare. Pentru furnizarea unui serviciu îmbunătățit folosim cookies. Continuarea navigării se consideră acceptare a politicii de cookies.