Milioane de euro și echipamente donate spitalelor de Romani si Firme

sâmbătă, martie 21st, 2020
Oameni simpli, asociaţii de binefacere, dar şi mari companii, susţin prin donaţii sistemul sanitar care, altfel, riscă să fie depăşit dacă lucrurile evoluează ca în Italia.

Dincolo de eforturile medicilor, sprijinul fiecăruia dintre noi este vital. Oameni simpli, asociaţii de binefacere, dar şi mari companii, susţin prin donaţii sistemul sanitar care, altfel, riscă să fie depăşit dacă lucrurile evoluează ca în Italia.

În această situaţie excepţională este nevoie de materiale de protecţie şi dezinfectanţi, de aparatură medicală de urgenţă, dar şi de kituri de testare a bolii.

La Spitalul de boli infecţioase din Timişoara sunt internaţi acum 37 de pacienţi infectaţi cu coronavirus. Mai mulţi voluntari au donat echipamente medicale de protecţie, dar şi consumabile atât de necesare.

Virgil Musta, medic primar Spitalul de Boli Infecţioase Timișoara: “Am primit lenjerii pentru că lenjeriile vor fi arse după ce pacientul va fi externat, deci sunt de unică folosinţă, am primit detergenţi, am primit săpun.”

 

Sursa: stirileprotv.ro


Facem eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din acestă pagină. În cazuri rare, acestea pot conține inadvertente. fotografia, preturile și discounturile au caracter informativ iar unele specificații sau descrieri pot conține erori de operare. Pentru furnizarea unui serviciu îmbunătățit folosim cookies. Continuarea navigării se consideră acceptare a politicii de cookies.