Milioane se întorc la muncă în Italia după săptămâni de blocare

Aproximativ 4,5 milioane de italieni se întorc luni la muncă, deoarece Italia - una dintre țările cele mai afectate de COVID-19 - începe să ridice unele restricții menite să oprească răspândirea bolii.
Image: © GettyImages

Aproximativ 4,5 milioane de italieni se întorc luni la muncă, deoarece Italia – una dintre țările cele mai afectate de COVID-19 – începe să ridice unele restricții menite să oprească răspândirea bolii.

Italia a pierdut aproape 29.000 de oameni din cauza coronavirusului, al doilea doar pentru Statele Unite, potrivit datelor de la Universitatea Johns Hopkins. Peste 210.000 de persoane din țară au fost infectate. Italia a fost una dintre primele țări care a fost atacată de boală. Guvernul a impus politici stricte de blocare pe 9 martie, mai devreme decât multe țări au început să răspundă, după cum a declarat Sylvia Poggioli de la Roma de la NPR.

Sectorul construcțiilor, comerțul cu ridicata și anumite companii producătoare au început să-i întâmpine pe muncitori înapoi la muncă, după cum a informat Poggioli.

Multe alte aspecte ale vieții italiene se vor apropia de normal. Restaurantele sunt în măsură să se redeschidă, deși pot pregăti mese doar pentru preluare. Parcurile se pot redeschide cu măsuri de distanțare socială, iar oamenii se pot deplasa peste 200 de metri de casa lor, printre alte activități.

Sursa: npr.org


Facem eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din acestă pagină. În cazuri rare, acestea pot conține inadvertente. fotografia, preturile și discounturile au caracter informativ iar unele specificații sau descrieri pot conține erori de operare. Pentru furnizarea unui serviciu îmbunătățit folosim cookies. Continuarea navigării se consideră acceptare a politicii de cookies.