Ministrul Marcel Vela prezintă Ordonanța militară 10

luni, aprilie 27th, 2020
Ministrul Marcel Vela va susține o declarație de presă luni, la ora 19:00, anunță Ministerul de Interne. Foarte probabil, ministrul va anunța o nouă ordonanță militară, menționată și de președintele Klaus Iohannis.
Image: © GettyImages

Ministrul Marcel Vela va susține o declarație de presă luni, la ora 19:00, anunță Ministerul de Interne. Foarte probabil, ministrul va anunța o nouă ordonanță militară, menționată și de președintele Klaus Iohannis. Ea va avea prevederi referitoare la noul interval orar în care persoanele de peste 65 de ani vor putea să iasă afară din casă, dar ar putea cuprinde și alte măsuri, de pildă referitoare la transportul aerian.

Principalele declarații:

Încep prezentarea Ordonanței Militare numărul 10. Comportamentul de până acum a fost responsabil, în curând ne vom apropia de normalitate. Am luat la cunoștință despre ce va neliniștește, MAI vă este partener împotriva noului coronavirus, cu toții avem același obiectiv, să întărim protecția în fața acestui inamic.

„Având în vedere că vremea se încălzește, că intervalul stabilit a fost considerat prea scurt, începând de astăzi, tot prin ordonanță militară, se va schimba acest interval. Deci, persoanele peste 65 de ani vor avea la dispoziție două intervale zilnice: dimineața de la ora 07:00 până la ora 11:00 și seara de la ora 19:00 până la ora 22:00, când vor putea să iasă din casă, fie pentru cumpărături, fie pentru a face un pic de mișcare în jurul casei sau în jurul blocului”, a declarat, luni, președintele Klaus Iohannis.

Sursa: digi24.ro


Facem eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din acestă pagină. În cazuri rare, acestea pot conține inadvertente. fotografia, preturile și discounturile au caracter informativ iar unele specificații sau descrieri pot conține erori de operare. Pentru furnizarea unui serviciu îmbunătățit folosim cookies. Continuarea navigării se consideră acceptare a politicii de cookies.