Mircea Badea, anunț terifiant pentru România! Se întâmplă în luna iunie

sâmbătă, aprilie 11th, 2020
Vedeta Antenei 3 a făcut socotelile și crede că știe când vor resimți românii lipsa de bani. După calculele sale, în iunie se va criza se va simți în buzunarele tuturor.
Image: © GettyImages

Mircea Badea, anunț terifiant pentru România! Se întâmplă în luna iuniez

Vedeta Antenei 3 a făcut socotelile și crede că știe când vor resimți românii lipsa de bani. După calculele sale, în iunie se va criza se va simți în buzunarele tuturor.

„Noi (colegii de trust ai vedetei) am încasat deja veniturile diminuate drastic pentru că trăim în economia reală. Nu e văicăreală, dimpotriva: e foarte bine să mai ai niște venituri”, a scris Mircea Badea. Din informațiile noastre, angajaților trustului condus de Camelia Voiculescu li s-au redus salariile cu 20 de procente.

Bani pe sponci

”În aprilie, corporatiștii și bugetarii vor încasa banii din martie. Relativ neatinși. De la jumătatea lui aprilie, (plus mai) însă, se schimbă treaba: o parte dintre corporatiști vor fi disponibilizați, cei rămași vor încasa binișor mai puțin. La bugetari, statul va descoperi că n-are cum să țină pasul cu sistemul abia anunțat (15 zile lucrate/15 zile în șomaj tehnic) și va mai tăia. Din ce văd eu acum, foamea începe să vină în burtă din iunie. Sau, poate nu văd bine și nu va fi nicio problemă în afară de plictiseală și de saturația de Netflix.”, a mai scris Badea.

Decizia de reducere a veniturilor

Cum spuneam, în trust, deci și la Antena 3 s-au operat micorări de salarii. Mihai Gâdea, directorul Antena 3 le transmitea ziariștilor:

Sursa: capital.ro


Facem eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din acestă pagină. În cazuri rare, acestea pot conține inadvertente. fotografia, preturile și discounturile au caracter informativ iar unele specificații sau descrieri pot conține erori de operare. Pentru furnizarea unui serviciu îmbunătățit folosim cookies. Continuarea navigării se consideră acceptare a politicii de cookies.