După România, și în Bulgaria meciurile de fotbal se vor disputa fără spectatori Liga Profesionistă Bulgară a anunţat că meciurile de fotbal din următoarele două etape ale primei ligi se vor desfăşura fără spectatori, în contextul înmulţirii cazurilor de infectare cu coronavirus.
Image: © Getty Images

Turneul de la Indian Wells a fost anulat

Organizatorii au anunțat azi anularea turneului de la Indian Wells. Decizia a stârnit nemulțumire în rândul sportivelor, printre care se numără și Sorana Cîrstea.

„Departamentul de Sănătate Publică din Riverside County a declarat o urgenţă de sănătate publică în Coachella Valley după confirmarea unui caz local de coronavirus (COVID-19). Ca urmare, BNP Paribas Open nu va avea loc din cauza îngijorărilor privind coronavirusul şi pentru securitatea participanţilor şi spectatorilor. Această decizie a fost luată în urma sfaturilor profesioniştlor din medicină, Centrului de Control al Bolilor şi Statului Californa”, se arată într-un comunicat publicat pe contul oficial de Twitter al turneului.

Competiţia ar putea avea loc la alte date. Turneul de la Indian Wells, unul dintre cele mai mari din tenis, era programat între 11 şi 22 martie, în direct la Digi Sport. Luni ar fi trebuit să înceaptă calificările.

Duminică, erau înregistrate 539 de cazuri de infectare cu coronavirus în SUA, dintre care 114 în California, iar 22 de persoane şi-a pierdut viaţa în toată ţara.

PSG – Dortmund se va juca fără spectatori, deşi parizienii şi-au dezinfectat stadionul
Paris Saint Germain a decis să-şi dezinfecteze propriul stadion, Parc des Princes, în speranţa că meciul cu Borussia Dortmund, din returul optimilor de finală ale Ligii Campionilor, se va disputa cu spectatori, în ciuda epidemiei de coronavirus.

Măsura a fost însă în zadar: autorităţile locale din Paris au decis ca partida să se dispute cu porţile închise.

După România, și în Bulgaria meciurile de fotbal se vor disputa fără spectatori
Liga Profesionistă Bulgară a anunţat că meciurile de fotbal din următoarele două etape ale primei ligi se vor desfăşura fără spectatori, în contextul înmulţirii cazurilor de infectare cu coronavirus.


Facem eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din acestă pagină. În cazuri rare, acestea pot conține inadvertente. fotografia, preturile și discounturile au caracter informativ iar unele specificații sau descrieri pot conține erori de operare. Pentru furnizarea unui serviciu îmbunătățit folosim cookies. Continuarea navigării se consideră acceptare a politicii de cookies.