După ce au coborât în gări, îngrijitorii au fost duși în centre de carantină, și abia după două săptămâni vor ajunge acasă.
Image: © GettyImages

Coronavirus Austria

Trenul special care transporta îngrijitori români pe ruta Timișoara-Viena s-a întors miercuri în țară.

În vagoane s-au aflat zeci de oameni care – din cauza pandemiei – au fost blocați în ultimele luni în Austria, la familiile pentru care lucrează. După ce au coborât în gări, îngrijitorii au fost duși în centre de carantină, și abia după două săptămâni vor ajunge acasă.

Trenul special care i-a adus acasă pe românii care muncesc în Austria a intrat în țară prin vama Curtici. 8 dintre muncitori au coborât acolo și ulterior au fost duși într-un centru de carantină. La fel s-a întâmplat și cu ceilalți care au fost debarcați în Timișoara.

Fiecare dintre cei 41 de pasageri sunt verificați de către o echipă DSP, apoi – cu autobuze speciale vor fi transportați în județele de reședință. Acolo vor intra în carantină timp de 14 zile.

Sursa: stirileprotv.ro


Facem eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din acestă pagină. În cazuri rare, acestea pot conține inadvertente. fotografia, preturile și discounturile au caracter informativ iar unele specificații sau descrieri pot conține erori de operare. Pentru furnizarea unui serviciu îmbunătățit folosim cookies. Continuarea navigării se consideră acceptare a politicii de cookies.