Au fost anuntate noi cazuri de infectare cu coronavirus in Romania, la ultima raportare a Grupului de Comunicare Strategica.

TIMISOARA. Au fost anuntate noi cazuri de infectare cu coronavirus in Romania, la ultima raportare a Grupului de Comunicare Strategica.

Toate persoanele nou confirmate pozitiv la COVID-19 sunt fie contacti ale unor cazuri pozitive, fie persoane aflate in carantina. Pacientii nou confirmati au varsta cuprinsa intre 26 ani si 64 de ani.

Dintre pacientii aflati in spitale, 4 dintre ei sunt la sectia de terapie intensiva, dar au o stare generala stabila.

Pe teritoriul Romaniei, in carantina institutionalizata sunt 3373 persoane pentru care se efectueaza verificari pentru a depista daca au contactat virusul COVID – 19 (coronavirus). Alte 18965 persoane sunt in izolare la domiciliu si se afla sub monitorizare medicala.

Pana la aceasta data, la nivel national, au fost prelucrate 4150 de teste. Dintre acestea, 3928 au fost cu rezultat negativ, adica persoanele de la care au fost prelevate mostrele analizate nu sunt infectate cu COVID-19.

Testele au fost prelucrate in 8 unitati sanitare din Bucuresti, Cluj-Napoca, Timisoara, Craiova, Iasi si Constanta.

Sursa: opiniatimisoarei.ro


Facem eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din acestă pagină. În cazuri rare, acestea pot conține inadvertente. fotografia, preturile și discounturile au caracter informativ iar unele specificații sau descrieri pot conține erori de operare. Pentru furnizarea unui serviciu îmbunătățit folosim cookies. Continuarea navigării se consideră acceptare a politicii de cookies.