Noi măsuri anunțate în Argeș, după ce rata de infectare s-a apropiat de 5 la mie

luni, noiembrie 23rd, 2020
„Este interzisă activitatea operatorilor economici licenţiaţi în domeniul jocurilor de noroc în toate localităţile din judeţul Argeş”, portrivit hotărârii.
Image: © GettyImages

Barurile și restaurantele din spații închise vor fi închise timp de două săptămâni în Argeș, după ce județul a depășit rata de infectare de 3 cazuri la mia de locuitori în ultimele 14 zile. Decizia a fost luată de Comitetul pentru situații de urgență din județ.

„Este interzisă activitatea cu publicul a operatorilor economici care desfăşoară activităţi de preparare, comercializare şi consum al produselor alimentare şi/sau băuturilor alcoolice şi nealcoolice, de tipul restaurantelor şi cafenelelor, în interiorul clădirilor, în toate localităţile din judeţul Argeş. Este permisă activitatea restaurantelor şi a cafenelelor din interiorul hotelurilor, pensiunilor sau altor unităţi de cazare doar pentru persoanele cazate în aceste unităţi, în toate localităţile din judeţul Argeş”, se arată în hotărârea CJSU.

„Este interzisă activitatea operatorilor economici licenţiaţi în domeniul jocurilor de noroc în toate localităţile din judeţul Argeş”, portrivit hotărârii.

Sursa:digi24.ro


Facem eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din acestă pagină. În cazuri rare, acestea pot conține inadvertente. fotografia, preturile și discounturile au caracter informativ iar unele specificații sau descrieri pot conține erori de operare. Pentru furnizarea unui serviciu îmbunătățit folosim cookies. Continuarea navigării se consideră acceptare a politicii de cookies.