Noul coronavirus s-ar fi putut răspândi în China încă din august 2019

marți, iunie 9th, 2020
Noul coronavirus s-ar fi putut răspândi în China încă din august 2019, potrivit Harvard Medical School
Image: © GettyImages

Noul coronavirus s-ar fi putut răspândi în China încă din august 2019, potrivit Harvard Medical School, care a analizat traficul în spitale prin imagini satelitare şi date de pe motoare de căutare, relatează Reuters.

Acest studiu are la bază imagini satelitare de înaltă rezoluţie din parcările spitalelor din Wuhan – unde a apărut boala la sfârşitul lui 2018 – şi căutări efectuate pe motoare de căutare a unor simptome ca ”tuse” şi ”diaree”, transmite News.ro.

”Creştera traficului la spital şi a căutărilor de date despre simptome la Wuhan a început înainte de presupusul început al pandemiei de SARS-CoV-2 în decembrie 2019”, se arată în studiu.

 

Sursa: protv.ro


Facem eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din acestă pagină. În cazuri rare, acestea pot conține inadvertente. fotografia, preturile și discounturile au caracter informativ iar unele specificații sau descrieri pot conține erori de operare. Pentru furnizarea unui serviciu îmbunătățit folosim cookies. Continuarea navigării se consideră acceptare a politicii de cookies.