Nu sunt destule măşti pentru toată populaţia

sâmbătă, februarie 1st, 2020
Într-o săptămână, autorităţile chineze au identificat cauza şi sursa îmbolnăvirilor: virusul corona, ce se transmite de la animale la oameni. Boala începea cu o simplă răceală, bolnavul întâmpina mari dificultăţi în respiraţie şi putea ajunge la deces. 

Un vlogger chinez care trăieşte în România a explicat pentru public care este situaţia cu coronavirusul, virusul nou descoperit care face ravagii în China.

Ceanu Zheng, un vlogger chinez care trăieşte în România, a povestit publicului românesc cât de gravă este situaţia în China ameninţată de coronavirus. Chiar în ultima zi a anului trecut, Organizaţia Mondială a Sănătăţii a raportat existenţa unor cazuri de pneumonie în oraşul Wuhan din China care erau cauzate de un virus necunoscut.

Într-o săptămână, autorităţile chineze au identificat cauza şi sursa îmbolnăvirilor: virusul corona, ce se transmite de la animale la oameni. Boala începea cu o simplă răceală, bolnavul întâmpina mari dificultăţi în respiraţie şi putea ajunge la deces.  „Din fericire toată familia mea este bine, sunt cu toţii în siguranţă şi sper că aţi învăţat ceva bun din acest vlog.

După cum a spus şi vărul meu, foarte multe familii din China sunt expuse acestui virus din cauza faptului că nu sunt destule măşti pentru toată populaţia.

Singura modalitate prin care aş putea ajuta e să trimit măşti în China la fel cum a făcut şi el, a importat împreună cu prietenii lui 1.000.000 de măşti din Spania, ceea ce înseamnă 0.10% din toată populaţia Chinei şi nu este îndeajuns.

Avem prieteni de familie în Wuhan şi ne-au trimis o grămadă de poze şi ei, pe care le găsiţi la mine pe Instagram.

Mulţumesc mult de tot pentru toate mesajele şi pentru tot sprijinul acordat, apreciez enorm. All love şi sănătate tuturor!“, transmite Ceang.

Video Vloger Chinez


Facem eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din acestă pagină. În cazuri rare, acestea pot conține inadvertente. fotografia, preturile și discounturile au caracter informativ iar unele specificații sau descrieri pot conține erori de operare. Pentru furnizarea unui serviciu îmbunătățit folosim cookies. Continuarea navigării se consideră acceptare a politicii de cookies.