Numărul cazurilor de coronavirus a explodat după relaxarea restricțiilor

luni, iunie 15th, 2020
Marile breşe s-au produs în companii. Oamenii s-au întors la lucru în companiile braşovene unde sunt mai multe persoane
Image: © GettyImages

Săptămâna se încheie cu veşti îngrijorătoare. Duminică s-au înregistrat 320 de noi îmbolnăviri. Este aşadar a 4-a zi în care numărul celor depistaţi pozitiv a fost în creştere.

Specialiştii subliniază faptul că noi toţi putem contribui la limitarea răspândirii infecţiei COVID 19, dacă respectăm regulile de distanţare fizică şi purtăm masca de unică folosinţă, iar autorităţile chiar fac un apel să fim cât se poate de precauţi.

Coronavirus Romania

După 36 de zile România a înregistrat 320 de cazuri noi de infecţie COVID-19 în doar 24 de ore. Un număr atât de mare a mai fost raportat pe 9 mai.

O situaţie alarmantă este în judeţul Braşov, unde numărul îmbolnăvirilor a crescut accelerat. Un sfert dintre cazuri s-au înregistrat numai în ultimele două săptămâni, adică după relaxarea restricţiilor. Spitalele sunt pline, iar inspectorii DSP încearcă să organizeze unele de campanie în nişte săli de sport.

Andreea Neculau, directorul DSP BRAȘOV: „Marile breşe s-au produs în companii. Oamenii s-au întors la lucru în companiile braşovene unde sunt mai multe persoane, în birouri şi acolo nu s-a purtat masca de protecţie. Și de companii private şi de instituţii publice vorbim, despre toate.”

Sursa: stirileprotv.ro


Facem eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din acestă pagină. În cazuri rare, acestea pot conține inadvertente. fotografia, preturile și discounturile au caracter informativ iar unele specificații sau descrieri pot conține erori de operare. Pentru furnizarea unui serviciu îmbunătățit folosim cookies. Continuarea navigării se consideră acceptare a politicii de cookies.