Numărul deceselor de coronavirus a crescut in SUA, în ultimele 24 de ore, la 1.891

duminică, aprilie 19th, 2020
Numărul deceselor cauzate de epidemia noului coronavirus în Statele Unite în ultimele 24 de ore a crescut la 1.891, conform datelor furnizate sâmbătă de Universitatea Johns Hopkins, potrivit Agerpres.
Image: © GettyImages

Numărul deceselor cauzate de epidemia noului coronavirus în Statele Unite în ultimele 24 de ore a crescut la 1.891, conform datelor furnizate sâmbătă de Universitatea Johns Hopkins, potrivit Agerpres.

Astfel, numărul total al morţilor înregistrat pe teritoriul Statelor Unite de la declanşarea epidemiei COVID-19 a ajuns la 38.664. Bilanţul cazurilor de contaminare a atins cifra de 732.197, potrivit informaţiilor date publicităţii de universitatea din Baltimore.

Sursa:digi24.ro


Facem eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din acestă pagină. În cazuri rare, acestea pot conține inadvertente. fotografia, preturile și discounturile au caracter informativ iar unele specificații sau descrieri pot conține erori de operare. Pentru furnizarea unui serviciu îmbunătățit folosim cookies. Continuarea navigării se consideră acceptare a politicii de cookies.