Numărul deceselor și al noilor cazuri din Italia, în scădere

luni, aprilie 20th, 2020
În timp ce Organizaţia Mondială a Sănătăţii anunță că focarul pandemiei se va muta în Africa, în Europa situația rămâne delicată.
Image: © GettyImages

Coronavirus în lume, LIVE UPDATE 18 aprilie. Până în prezent, pe tot globul au fost confirmate peste 2.26 milioane de cazuri de coronavirus și aproape 155.000 de decese.

Coronavirus

În timp ce Organizaţia Mondială a Sănătăţii anunță că focarul pandemiei se va muta în Africa, în Europa situația rămâne delicată.

Marea Britanie este ţara cu cei mai mulţi morţi în ultimele 24 de ore. Au fost 888, însă în total sunt peste 15.000.

Pentru prima dată, în Regat nu se vor mai auzi salve de tun de ziua Reginei pe 21 aprilie, când Suverana împlineşte 94 de ani. Reprezentanţii Casei Regale au transmis că o astfel de ceremonie este nepotrivită în contextul actual.

Frontiera dintre Canada şi SUA rămâne închisă încă o lună, a anunţat premierul canadian

SUA şi Canada au decis să prelungească închiderea parţială a frontierei lor comune cu încă o lună, din cauza pandemiei cu noul tip de coronavirus, a anunţat sâmbătă premierul canadian Justin Trudeau, informează AFP.

“Confirm astăzi că SUA şi Canada au ajuns la un acord pentru prelungirea cu 30 de zile” a acestei închideri parţiale a frontierei pentru deplasări neesenţiale, a spus Trudeau în timpul conferinţei sale zilnice.

Preşedintele american Donald Trump a afirmat miercuri că restricţiile la frontiera dintre cei doi vecini ar fi “printre primele care vor fi ridicate”.

Pe 21 martie, cele două ţări au decis de comun acord să închidă frontiera lor pentru o primă perioadă de 30 de zile, cu excepţia transportului de bunuri şi mărfuri.

Sursa: stirileprotv.ro


Facem eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din acestă pagină. În cazuri rare, acestea pot conține inadvertente. fotografia, preturile și discounturile au caracter informativ iar unele specificații sau descrieri pot conține erori de operare. Pentru furnizarea unui serviciu îmbunătățit folosim cookies. Continuarea navigării se consideră acceptare a politicii de cookies.