Magnitudinea a fost de 3,8 grade pe scara Richter și s-a produs la o adâncime destul de mică, 49 de kilometri, ceea ce însemnă că s-a simțit iar epicentrul a fost la câțiva kilometri de orașul Funchal.

Coronavirus

Magnitudinea a fost de 3,8 grade pe scara Richter și s-a produs la o adâncime destul de mică, 49 de kilometri, ceea ce însemnă că s-a simțit iar epicentrul a fost la câțiva kilometri de orașul Funchal. Nu s-au produs însă pagube.
Acesta a fost al doilea cutremur din ultimul timp, produs în insula Madeira, după ce primul a fost pe 7 martie și a fost mult mai puternic, de 5,3 grade.

Cristiano Ronaldo se află în autoizolare, ca urmare a pandemiei de coronavirus

Cristiano Ronaldo se află acum chiar în orașul natal, după ce a decis să se autoizoleze în urma pandemiei de coronavirus.

În plus, starul lui Juventus a venit și pentru a avea grijă de mama sa, Dolores Aveiro, care a suferit un accident vascular pe 3 martie.

Atacantul de la Juventus, echipă aflată în carantină, a scăpat de epidemia cu coronavirus, după ce testul a ieşit negativ, cu toate că un coleg, Daniele Rugani, a fost infectat.


Facem eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din acestă pagină. În cazuri rare, acestea pot conține inadvertente. fotografia, preturile și discounturile au caracter informativ iar unele specificații sau descrieri pot conține erori de operare. Pentru furnizarea unui serviciu îmbunătățit folosim cookies. Continuarea navigării se consideră acceptare a politicii de cookies.