Un bărbat care nu a crezut în gravitatea bolii care a îmbolnăvit o lume întreagă s-a infectat - şi el, şi soţia - şi le este recunoscător acum medicilor care i-au salvat viaţa. Mărturisește însă că unele dintre cunoştinţele lui - oameni care nu cred în existenţa virusului - l-au sunat să îl întrebe câţi bani a luat ca să stea în spital.
Image: © GettyImages

Un bărbat care nu a crezut în gravitatea bolii care a îmbolnăvit o lume întreagă s-a infectat – şi el, şi soţia – şi le este recunoscător acum medicilor care i-au salvat viaţa. Mărturisește însă că unele dintre cunoştinţele lui – oameni care nu cred în existenţa virusului –  l-au sunat să îl întrebe câţi bani a luat ca să stea în spital.

„Nu că nu credeam (în existența virusului), nu-l înțelegeam. Fiind ceva nevăzut…”, mărturisește astăzi bărbatul.

Coronavirus

Sorin Lungu este unul dintre românii diagnosticați cu coronavirus, pentru care Coronavirus  nu părea o amenințare directă. Nu și-a imaginat cât de agresiv este virusul până când nu a ajuns pe patul de spital.

„Dureri de cap crunte, crunte la modul… nu știu… ceva mai rău nu am avut, am avut operații și n-am avut așa durere. Plutea creierul. Orice medicament, orice perfuzie îmi punea mi se părea că-mi face mai rău”, povestește bărbatul despre coșmarul prin care a trecut.

Sorin spune că, deși le povestea prietenilor care-l sunau cât de grea e boala, au fost unii care încă mai puneau la îndoială existența virusului.

– Ce v-au întrebat?

– Dacă am fost spitalizat contra cost. Un tip care nu e la o vârstă să nu creadă și nu era un din ăla fără școală, care m-a dat pe spate întrebându-mă dacă am luat bani ca să stau în spital, știind starea prin care am trecut eu, povestește Sorin.

Sursa: digi24.ro


Facem eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din acestă pagină. În cazuri rare, acestea pot conține inadvertente. fotografia, preturile și discounturile au caracter informativ iar unele specificații sau descrieri pot conține erori de operare. Pentru furnizarea unui serviciu îmbunătățit folosim cookies. Continuarea navigării se consideră acceptare a politicii de cookies.