Pacienta din Suceava suspectă de coronavirus a fost scăpată de pe targă – VIDEO

sâmbătă, februarie 8th, 2020
Profesoara a revenit în ţară în data de 30 ianuarie din provincia Yuhan şi a început să prezinte simptome trei zile mai târziu.Medicii de la Spitalul Județean din Suceava au decis să o transfere la Iaşi, după ce iniţial au luat în calcul Institutul „Matei Balş” din Bucureşti.
Image: © captură video Monitorul de Suceava

Imagini șocante cu intervenția medicilor din Suceava în cazul unei profesoare suspectate de coronavirus. Aceasta a fost scăpată de paramedici, în faţa intrării Spitalului Județean din Suceava. S-a întâmplat în timp ce femeia era transportată într-o capsulă specială de izolare pentru a fi urcată în autospeciala SMURD. Iată imaginile:

Coronavirus in ROMANIA!!!

Femeia de 33 de ani s-a întors recent din China şi s-a prezentat la spital cu simptome de gripă. După investigaţii, medicii au constatat că profesoara de engleză prezintă simptome similare cu cele evidenţiate în cazul îmbolnăvirii cu coronavirus. Din acest motiv, medicii au luat decizia de a o izola de urgenţă în secţia de boli infecţioase a spitalului.

Profesoara a revenit în ţară în data de 30 ianuarie din provincia Yuhan şi a început să prezinte simptome trei zile mai târziu.

Medicii de la Spitalul Județean din Suceava au decis să o transfere la Iaşi, după ce iniţial au luat în calcul Institutul „Matei Balş” din Bucureşti.


Facem eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din acestă pagină. În cazuri rare, acestea pot conține inadvertente. fotografia, preturile și discounturile au caracter informativ iar unele specificații sau descrieri pot conține erori de operare. Pentru furnizarea unui serviciu îmbunătățit folosim cookies. Continuarea navigării se consideră acceptare a politicii de cookies.