Autorități din 214 de țări și teritorii ale lumii au raportat aproximativ 24,2 milioane de infectări cu noul coronavirus, de când a fost anunțat primul caz în China și până astăzi, relatează CNN.
Image: © GettyImages

Autorități din 214 de țări și teritorii ale lumii au raportat aproximativ 24,2 milioane de infectări cu noul coronavirus, de când a fost anunțat primul caz în China și până astăzi, relatează CNN.

Dintre milioanele de cazuri, aproximativ 826.000 de oameni au murit în urma infectării cu virusul. Țările cele mai afectate rămân Statele Unite, care aproape a atins recordul de 6 milioane de infectări, Brazilia și India, ambele cu peste 3 milioane de cazuri.

Covonavirus

În ceea ce privește situația pe regiuni, Americile sunt, în continuare, cele mai afectate continente cu un număr de cazuri zilnice încă foarte mare. Europa, care cunoscuse anterior o aplatizare a curbei și număr redus de cazuri zilnice, a revenit pe o tendință de creștere, mai ales în țări precum Spania sau Italia.

Sursa:digi24.ro


Facem eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din acestă pagină. În cazuri rare, acestea pot conține inadvertente. fotografia, preturile și discounturile au caracter informativ iar unele specificații sau descrieri pot conține erori de operare. Pentru furnizarea unui serviciu îmbunătățit folosim cookies. Continuarea navigării se consideră acceptare a politicii de cookies.