Papa Fracncis a spus că pandemia de coronavirus este unul dintre răspunsurile naturii la acțiunile oamenilor care au ignorat actuala criză climatică.
Image: © GettyImages

Papa Fracncis a spus că pandemia de coronavirus este unul dintre răspunsurile naturii la acțiunile oamenilor care au ignorat actuala criză climatică. Într-un interviu publicat miercuri de The Tablet, citat de CNN, Suveranul Pontif a declarat că răspândirea virusul a oferit „oportunitatea” de a încetini producția și consumul, fiind o perioadă bună pentru a înțelege mai bine natura.

Coronavirus

„Nu am răspuns la catastrofele care au avut loc. Cine mai vorbește acum despre incendiile din Australia sau cine își mai amintește că acum câteva luni un vapor traversa Polul Nord pentru că ghețarii s-au topit cu toții? Cine vorbește acum despre inundații?”, a spus Papa.

„Nu știu dacă pandemia este răzbunarea naturii, dar este cu siguranță răspunsul ei”, a adăugat el.

Pandemia a schimbat radical modul în care funcționează Vaticanul. Papa va celebra duminica patimilor într-o biserică goală.

Sursa:digi24.ro


Facem eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din acestă pagină. În cazuri rare, acestea pot conține inadvertente. fotografia, preturile și discounturile au caracter informativ iar unele specificații sau descrieri pot conține erori de operare. Pentru furnizarea unui serviciu îmbunătățit folosim cookies. Continuarea navigării se consideră acceptare a politicii de cookies.