Petrecăreţii din Coreea de Sud au reaprins epidemia în ţară

marți, mai 26th, 2020
Coreea de Sud înregistrează 247 noi cazuri de infectare cu coronavirus după incidentul de la cluburile de noapte din Seul de la începutul lunii mai, relatează CNN.
Image: © GettyImages

Coreea de Sud înregistrează 247 noi cazuri de infectare cu coronavirus după incidentul de la cluburile de noapte din Seul de la începutul lunii mai, relatează CNN.

Creșterea numărului de cazuri ar avea legătură cu un focar apărut din cauza cluburilor de noapte din districtul Itaewon din Seul – în mod specific, un tânăr de 29 de ani infectat care a răspândit virusul printre petrecăreți.

Party in Coreea de Sud reaprinde epidemia coronavirus in tara

Coreea de Sud reușise să își aplatizeze complet curba infectărilor, ținând epidemia locală sub un control strâns, însă acest incident a arătat că vigilența trebuie menținută chiar și atunci când pare că totul este sub control.

Guvernul ţării a instituit noi reguli pentru depistarea unui nou val de infectări. La intrarea în barurile și cluburile de noapte, oamenii trebuie să își lase numărul de telefon și numele pentru a putea fi găsiți mai ușor, ulterior, și testați.

Sursa:digi24.ro


Facem eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din acestă pagină. În cazuri rare, acestea pot conține inadvertente. fotografia, preturile și discounturile au caracter informativ iar unele specificații sau descrieri pot conține erori de operare. Pentru furnizarea unui serviciu îmbunătățit folosim cookies. Continuarea navigării se consideră acceptare a politicii de cookies.