Polițist din Timișoara, diagnosticat cu coronavirus.

Un polițist din Timișoara a fost diagnosticat cu coronavirus. El a fost în patrulare în ultimele zile, iar alături de el au mers și polițiști locali. Acum aceștia sunt în izolare la domiciliu și are loc o anchetă epidemiologică, informează realitateadetimis.net.
Image: © GettyImages

Un polițist din Timișoara a fost diagnosticat cu coronavirus. El a fost în patrulare în ultimele zile, iar alături de el au mers și polițiști locali. Acum aceștia sunt în izolare la domiciliu și are loc o anchetă epidemiologică, informează realitateadetimis.net.

Un polițist din Timișoara care își desfășoară activitatea într-o secție din nordul orașului a fost diagnosticat cu coronavirus. Bărbatul, în vârstă de 25 de ani, a început să se simtă rău, astfel încât a mers la spital. Testul pentru COVID 19 a ieșit pozitiv.

La scurt timp după apariția acestei informații, reprezentanții poliției locale timișoara au anunțat că un număr de cinci polițiști locali care au patrulat în ultimele zile, în patrulă mixtă cu acesta, au fost plasați în izolare la domiciliu, fiind înștiințată și Direcția de Sănătate Publică Timiș (DSP) despre această situație.

 

Sursa:realitateadetimis.net


Facem eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din acestă pagină. În cazuri rare, acestea pot conține inadvertente. fotografia, preturile și discounturile au caracter informativ iar unele specificații sau descrieri pot conține erori de operare. Pentru furnizarea unui serviciu îmbunătățit folosim cookies. Continuarea navigării se consideră acceptare a politicii de cookies.