Conform autorităților, în ultimele 24 de ore au fost raportate 321 de cazuri noi de infecții cu coronavirus. De asemenea, de la ultima raportare, au fost 339 de persoane declarate vindecate.
Image: © GettyImages

Conform autorităților, în ultimele 24 de ore au fost raportate 321 de cazuri noi de infecții cu coronavirus. De asemenea, de la ultima raportare, au fost 339 de persoane declarate vindecate. Este pentru prima dată când numărul persoanelor infectate este mai mic decât cel al pacienților declarați vindecați. În total, sunt 2.817 pacienți care s-au vindecat și au fost externați.

Coronavirus Romania

Până astăzi, cele mai multe persoane vindecate au fost raportate în data de 22 aprilie atunci când autoritățile au anunțat că 253 de pacienți au fost vindecați și externați. În aceeași zi însă, Grupul de Comunicare Strategică anunța 468 de cazuri noi. De asemenea, în data de 18 aprilie erau raportate 222 de pacienți vindecați, însă numărul cazurilor noi raportat de autorități era de 351.

Cea mai mare diferență între persoanele infectate cu coronavirus și cele vindecate a fost în data de 11 aprilie.

Sursa:digi24.ro


Facem eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din acestă pagină. În cazuri rare, acestea pot conține inadvertente. fotografia, preturile și discounturile au caracter informativ iar unele specificații sau descrieri pot conține erori de operare. Pentru furnizarea unui serviciu îmbunătățit folosim cookies. Continuarea navigării se consideră acceptare a politicii de cookies.