Obezitatea crește riscul complicațiilor sau chiar decesului în cazul persoanelor infectate cu coronavirus, potrivit unui studiu realizat de Public Health England, citat de BBC.
Image: © GettyImages

Obezitatea crește riscul complicațiilor sau chiar decesului în cazul persoanelor infectate cu coronavirus, potrivit unui studiu realizat de Public Health England, citat de BBC.

În urma examinării cazurilor de COVID, specialiștii au constatat că persoanele cu un exces de greutate, prezintă un risc mai mare de a necesita internare sau chiar terapie intensivă în cazul în care sunt infectaţi cu noul virus.

Coronavirus

Dr. Alison Tedstone, nutriţionist şef în cadrul Public Health England, a declarat că dovezile actuale arată clar că persoanele supraponderale sau obeze prezintă un risc mai mare de complicaţii sau deces din cauza Covid-19.

Sursa: digi24.ro


Facem eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din acestă pagină. În cazuri rare, acestea pot conține inadvertente. fotografia, preturile și discounturile au caracter informativ iar unele specificații sau descrieri pot conține erori de operare. Pentru furnizarea unui serviciu îmbunătățit folosim cookies. Continuarea navigării se consideră acceptare a politicii de cookies.