Romania 5.990 de infecții, dintre care 306 de morți din cauza COVID-19

duminică, aprilie 12th, 2020
 Autoritățile anunță opt noi decese. Patru dintre acestea s-au înregistrat în Suceava, între care un bărbat de 54 de ani fără comorbidități, dar și un tânăr de 27 de ani care avea și alte afecțiuni.
Image: © GettyImages

În România au fost confirmate, până acum, 5.990 de infecții cu coronavirus. Autoritățile fac apel la populație să se informeze doar din surse oficiale. În total, în România au murit 306 persoane infectate cu coronavirus. Primul caz de coronavirus confirmat pe teritoriul țării a fost anunțat la 26 februarie. 

Coronavirus

ACTUALIZARE DUMINICĂ, 12 APRILIE, ORA 10:10. 15 noi decese provocate de coronavirus au fost anunțate duminică dimineață de Grupul de Comunicare Strategică, bilanțul total ajungând la 306 persoane decedate.

ACTUALIZARE SÂMBĂTĂ, 11 APRILIE, ORA 20:00. O asistentă medicală de la Spitalul Militar Braşov, internată la Spitalul Colentina din Capitală, a murit ca urmare a infectării cu noul coronavirus, anunță Ministerul Sănătății.

Coronavirus

ACTUALIZARE SÂMBĂTĂ, 11 APRILIE, ORA 19:15. Autoritățile anunță opt noi decese. Patru dintre acestea s-au înregistrat în Suceava, între care un bărbat de 54 de ani fără comorbidități, dar și un tânăr de 27 de ani care avea și alte afecțiuni. O femeie, de 98 de ani, a murit la domiciliu.

Sursa:digi24.ro


Facem eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din acestă pagină. În cazuri rare, acestea pot conține inadvertente. fotografia, preturile și discounturile au caracter informativ iar unele specificații sau descrieri pot conține erori de operare. Pentru furnizarea unui serviciu îmbunătățit folosim cookies. Continuarea navigării se consideră acceptare a politicii de cookies.