Al 14-lea deces în România provocat de coronavirus

miercuri, martie 25th, 2020
Este vorba despre un bărbat de 52 ani, internat în Spitalul Clinic Județean de Urgență Suceava, care a fost confirmat pozitiv la COVID 19 in data de 23 martie 2020.
Image: © GettyImages

Autoritățile au confirmat  al 14-lea deces provocat de coronavirus în România. Este vorba despre un bărbat de 52 ani, internat în Spitalul Clinic Județean de Urgență Suceava, care a fost confirmat pozitiv la COVID 19 in data de 23 martie 2020.

Coronavirus

Bărbatul, care suferea de obezitate, a decedat miercuri după amiază. Este cel mai tânăr pacient decedat până acum în România.

Șase din cei 14 oameni care au murit până acum din cauza coronavirusului erau internați la Spitalul Județean Suceava, spital care s-a închis miercuri.

În cursul zilei 24.03.2020, echipa Ministerului Sănătății condusă de dr. Nelu Tătaru, secretar de stat a făcut o primă evaluare a activității Spitalului Clinic Județean Suceava în contextul răspândirii noului coronavirus.

Sursa: digi24.ro


Facem eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din acestă pagină. În cazuri rare, acestea pot conține inadvertente. fotografia, preturile și discounturile au caracter informativ iar unele specificații sau descrieri pot conține erori de operare. Pentru furnizarea unui serviciu îmbunătățit folosim cookies. Continuarea navigării se consideră acceptare a politicii de cookies.