Focar de coronavirus în cea mai mare firmă de panificație din Harghita

marți, mai 26th, 2020
Un anunț privind angajații infectați cu virusul din China a fost postat chiar pe pagina oficială de Facebook a firmei de panificație.
Image: © GettyImages

Focar de coronavirus la o firmă de panificație din Harghita. Conducerea a anunțat că mai mulți angajați au fost depistați pozitiv la testele pentru coronavirus.
Un anunț privind angajații infectați cu virusul din China a fost postat chiar pe pagina oficială de Facebook a firmei de panificație.

Focar Coronavirus in Harghita

„În ultimele zile, din păcate, unii dintre angajaţii noştri au fost testaţi pozitiv cu Covid-19. În colaborare cu instituţiile abilitate, am luat imediat toate măsurile necesare, asigurând testarea persoanelor care au intrat în contact cu angajaţii testaţi pozitiv, iar spaţiile de lucru au fost dezinfectate. Ne uşurează îngrijorarea faptul că, virusul nu se transmite prin alimente.
Vă asigurăm că produsele noastre sunt sigure şi că nu trebuie să vă temeţi să le cumpăraţi, aşa cum faceţi de atâta timp!”, se arată în mesajul postat pe pagina d scoializare.

Firma de panificație harghiteană are peste 360 de angajaţi, sute de acţionari, mii de parteneri şi câţiva mii de consumatori

Sursa:mediafax.ro


Facem eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din acestă pagină. În cazuri rare, acestea pot conține inadvertente. fotografia, preturile și discounturile au caracter informativ iar unele specificații sau descrieri pot conține erori de operare. Pentru furnizarea unui serviciu îmbunătățit folosim cookies. Continuarea navigării se consideră acceptare a politicii de cookies.