Spitalul Municipal din Oltenița tratează numai pacienți infectați cu noul coronavirus, încă de la începutul epidemiei. Tot de atunci, secția de terapie intensivă funcționează cu un singur medic. Și în această situație deja complicată, medicii și conducerea se acuză reciproc de tot felul de abuzuri.
Image: © GettyImages

Spitalul Municipal din Oltenița tratează numai pacienți infectați cu noul coronavirus, încă de la începutul epidemiei. Tot de atunci, secția de terapie intensivă funcționează cu un singur medic. Și în această situație deja complicată, medicii și conducerea se acuză reciproc de tot felul de abuzuri. 

„Lipsa de personal acută înseamnă neglijarea pacientului”, susține un cadru medical.

Spitalul din Oltenița avea peste 70 de pacienți când am ajuns acolo. 11 la terapie intensivă. Primul lucru pe care l-am aflat de la manager a fost că spitalul nu va mai putea continua mult timp cu personalul puțin pe care-l are. Puțin și epuizat.

„Nu suntem de cursă lungă, adică nu o să reziste. Am venit și am făcut vizita pe tot spitalul, doamnele de la ATI să știți că aveau privirile pierdute”, spune Simona Smochină, managerul Spitalului din Oltenița.

Sursa: digi24.ro


Facem eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din acestă pagină. În cazuri rare, acestea pot conține inadvertente. fotografia, preturile și discounturile au caracter informativ iar unele specificații sau descrieri pot conține erori de operare. Pentru furnizarea unui serviciu îmbunătățit folosim cookies. Continuarea navigării se consideră acceptare a politicii de cookies.