Directorul pentru Situații de Urgență pentru Sănătate Dr. Fernando Simón, a declarat că, în opinia sa, va exista un vaccin la un moment dat, „alte instrumente ne permit să controlăm epidemia și să reducem impactul asupra sănătății publice”
Image: © GettyImages

Controlul spaniol al pandemiei coronavirusului nu poate fi determinat de speranțele unui vaccin, a declarat astăzi un guvernant de specialitate în domeniul sănătății.

Directorul pentru Situații de Urgență pentru Sănătate Dr. Fernando Simón, a declarat că, în opinia sa, va exista un vaccin la un moment dat, „alte instrumente ne permit să controlăm epidemia și să reducem impactul asupra sănătății publice”.

Coronavirus

Numărul de decese cauzate de coronavirus în Spania a crescut cu 185 în ultimele 24 de ore, ceea ce a atras numărul total de decese la 25.613. În total au fost înregistrate 219.329 de infecții în țară.

Numărul zilnic de recuperări depășește noua rată a infecțiilor de două ori și jumătate, astfel încât „cifrele sunt favorabile, indicând un proces bun spre tranziție”, a spus Simón, referindu-se la strategia de decalare a Spaniei către o așa-numită nouă normalitate.


Facem eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din acestă pagină. În cazuri rare, acestea pot conține inadvertente. fotografia, preturile și discounturile au caracter informativ iar unele specificații sau descrieri pot conține erori de operare. Pentru furnizarea unui serviciu îmbunătățit folosim cookies. Continuarea navigării se consideră acceptare a politicii de cookies.