Spitalul Victor Babeş din Timişoara au ajuns 10 ventilatoare performante, care vor dubla capacitatea Secţiei de Terapie Intensivă. Investiţia se ridică la peste un milion de lei şi a fost făcută din bugetul local.
Image: © GettyImages

La Spitalul Victor Babeş din Timişoara au ajuns 10 ventilatoare performante, care vor dubla capacitatea Secţiei de Terapie Intensivă. Investiţia se ridică la peste un milion de lei şi a fost făcută din bugetul local.

„Am încercat să pun la dispoziţie atât cât a trebuit şi, repet, am pus cam peste, să aibă mereu bani la dispoziţie şi să facă ceea ce consideră că este necesar pentru bunul mers al lucrurilor, pentru a putea salva vieţile oamenilor, pentru a-i putea însănătoşi”, a declarat Nicolae Robu, primarul Timişoara


Facem eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din acestă pagină. În cazuri rare, acestea pot conține inadvertente. fotografia, preturile și discounturile au caracter informativ iar unele specificații sau descrieri pot conține erori de operare. Pentru furnizarea unui serviciu îmbunătățit folosim cookies. Continuarea navigării se consideră acceptare a politicii de cookies.