Pentru turiștii care l-au vizitat cel mai recent, însă, el a devenit ceva mai degrabă similar unui coșmar prelungit, relatează POLITICO.
Image: © Getty Images

Pentru turiștii care l-au vizitat cel mai recent, însă, el a devenit ceva mai degrabă similar unui coșmar prelungit, relatează POLITICO.

Autoritățile austriece au motive să creadă că numărul mare de turiști din toate Europa care au venit în stațiunea cunoscută drept „Ibiza Alpilor” au plecat cu mai mult decât un bronz ușor de munte și o mahmureală.

Coronavirus in Austria

Până la momentul în care oficialii austrieci și-au dat seama cât de mare este, de fapt, criza, era deja prea târziu. Autoritățile sanitare de-a lungul Scandinaviei au depistat mai multe sute de cazuri de infectare care au originat din Ischgl. Marți, Norvegia a anunțat că aproape 40% dintre cazurile de infectare, 1400 la număr, sunt venite din Austria. Autoritățile sunt de părere că sute de alte cazuri și în Austria dar și în Germania își au originea în stațiunea alpină din Tirol.


Facem eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din acestă pagină. În cazuri rare, acestea pot conține inadvertente. fotografia, preturile și discounturile au caracter informativ iar unele specificații sau descrieri pot conține erori de operare. Pentru furnizarea unui serviciu îmbunătățit folosim cookies. Continuarea navigării se consideră acceptare a politicii de cookies.