Statele Unite au depăşit Italia, având cel mai mare număr de decese cauzate de coronavirus din lume, potrivit celor mai recente date transmis de Johns Hopkins University. Peste 20.000 de oameni din SUA au murit, iar alte peste 533.000 de persoane sunt infectate.
Image: © GettyImages

Statele Unite au depăşit Italia, având cel mai mare număr de decese cauzate de coronavirus din lume, potrivit celor mai recente date transmis de Johns Hopkins University. Peste 20.000 de oameni din SUA au murit, iar alte peste 533.000 de persoane sunt infectate.

SUA

Statele Unite au înregistrat sâmbătă seara un total de 1.920 de noi decese în ultimele 24 de ore din cauza îmbolnăvirii cu noul coronavirus, ceea ce reprezintă o uşoară scădere comparativ cu zilele anterioare, potrivit datelor furnizate de Universitatea Johns Hopkins.

În cursul zilei anterioare, COVID-19 a făcut 2.108 de morţi în SUA, unde epidemia a provocat până acum, în total, 20.580 de decese, cel mai dur bilanţ înregistrat pe glob. A doua cea mai afectată țară este Italia, cu 19.468 de decese, potrivit cifrelor furnizate de worldometers.info.

Sursa:digi24.ro


Facem eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din acestă pagină. În cazuri rare, acestea pot conține inadvertente. fotografia, preturile și discounturile au caracter informativ iar unele specificații sau descrieri pot conține erori de operare. Pentru furnizarea unui serviciu îmbunătățit folosim cookies. Continuarea navigării se consideră acceptare a politicii de cookies.