De la începutul pandemiei de coronavirus, județul Timiș este pe cale să atingă pragul de o mie de persoane infectate. În ultimele 24 de ore, în cel mai vestic județ al țării a fost înregistrat un deces al unei persoane cu Covid-19.
Image: © GettyImages

De la începutul pandemiei de coronavirus, județul Timiș este pe cale să atingă pragul de o mie de persoane infectate. În ultimele 24 de ore, în cel mai vestic județ al țării a fost înregistrat un deces al unei persoane cu Covid-19. În România au apărut 1.120 cazuri noi de SARS-Cov2.

În Timiș, până duminică, 26 iulie, au fost depistate 995 de cazuri de Covid-19, de la începutul pandemiei, cu 12 cazuri în plus față de ziua precedentă. În Timiș, o persoană a fost reconfirmată ca fiind „pozitivă” după ce a fost retestată.

Până duminică, 26 iulie, în România au fost confirmate 44.798 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus (COVID – 19). 25.643 de pacienți au fost declarați vindecați și 3.572 pacienți asimptomatici au fost externați la 10 zile după depistare.

În urma testelor efectuate la nivel național, de sâmbătă până duminică au fost înregistrate 1.120 de cazuri noi de persoane infectate cu SARS – CoV – 2 (COVID – 19), acestea fiind cazuri care nu au mai avut anterior un test pozitiv. În spitalele din România, numărul total de persoane internate cu COVID-19 este de 6.662. Dintre acestea, la Terapie Intensivă sunt internați 351 de pacienți.

 

Sursa:tion.ro


Facem eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din acestă pagină. În cazuri rare, acestea pot conține inadvertente. fotografia, preturile și discounturile au caracter informativ iar unele specificații sau descrieri pot conține erori de operare. Pentru furnizarea unui serviciu îmbunătățit folosim cookies. Continuarea navigării se consideră acceptare a politicii de cookies.