Tom Hanks și Rita Wilson împărtășesc actualizarea după diagnosticarea coronavirusului
Image: © Getty Images

Tom Hanks și Rita Wilson testati pozitivi cu coronavirus

 

(CNN) Tom Hanks și Rita Wilson au împărtășit o actualizare din Australia, unde sunt amândoi izolați după ce au testat pozitiv pentru coronavirus.

Hanks a tweetit o poză cu soția sa joi seară, mulțumind celor care au avut grijă de ei în timp ce se luptă cu virusul. „Bună ziua oameni. Rita Wilson și cu mine vrem să le mulțumim tuturor celor de jos, care au grijă atât de bună de noi. Avem Covid-19 și suntem izolați, așa că nu-l răspândim cu nimeni altcineva”, a spus el.

„Există cei pentru care ar putea duce la o boală foarte gravă. Îi luăm o zi pe zi. Există lucruri pe care le putem face cu toții urmând sfatul experților și având grijă de noi înșine și reciproc, nu? ”

Cu doar o zi mai devreme, cuplul a postat că au dat rezultate pozitive după ce au prezentat simptome precum oboseală, durerile corpului, frisoane și febră ușoară.
– Nu mai mult decât o abordare de o zi la un moment, nu? a scris miercuri.

Warner Bros. a confirmat că actorul se află în Australia, făcând lucrări de pre-producție la un film despre cântăreața Elvis Presley. Hanks urmează să-l joace pe directorul lui Presley, colonelul Tom Parker, în film. Actorul Austin Butler îl joacă pe Presley.

Există peste 120 de cazuri de coronavirus confirmate în Australia, a declarat Organizația Mondială a Sănătății. Guvernul premierului Scott Morrison a anunțat un plan economic de 11,4 miliarde de dolari pentru susținerea economiei țării în timpul epidemiei.

Coronavirus in SUA

Diagnosticul cuplului a forțat rețeaua de nouăzeci din Australia să stabilească un plan de reacție la criză, după ce Wilson a vizitat emisiunea de discul de dimineață a canalului pentru o apariție luni. Emisiunea se afișează pe rețeaua afiliată de la CNN a CN.

Nine Network a declarat că personalul emisiunii va fi pus în carantină după ce va intra în „contact prelungit” cu cântăreața și actrița.
Celebrul Opera din Sydney a declarat că Wilson a participat sâmbătă acolo pentru aproximativ 200 de persoane, inclusiv soțul ei. Opera House s-a dezinfectat și va contacta persoanele care ar fi putut intra în contact cu cuplul.


Facem eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din acestă pagină. În cazuri rare, acestea pot conține inadvertente. fotografia, preturile și discounturile au caracter informativ iar unele specificații sau descrieri pot conține erori de operare. Pentru furnizarea unui serviciu îmbunătățit folosim cookies. Continuarea navigării se consideră acceptare a politicii de cookies.