Căutările online pentru "virusul de bere corona", "virusul de bere" și "coronavirus bere" au crescut substanțial la nivel modnial începând cu 18 ianuarie, potrivit datelor Google Trends
Image: © Betsy Joles/Getty Images

Primul caz raportat de infectare cu coronavirus a fost avut loc pe 8 decembrie 2019, în orașul Wuhan, însă epidemia s-a extins și a început să fie mediatizată în luna ianuarie.

Wuhan și alte câteva orașe din China au intrat în carantină, iar până în prezent 170 de oameni au murit și peste 6.000 au fost infectaț

Berea Corona

Căutările online pentru „virusul de bere corona”, „virusul de bere” și „coronavirus bere” au crescut substanțial la nivel modnial începând cu 18 ianuarie, potrivit datelor Google Trends.

În perioada 18-26 ianuarie, căutările pentru „bere corona virus” au crescut cu 2.300% la nivel mondial, potrivit Google Trends.

Căutările pentru „virus bere” au crescut cu 744% în aceeași perioadă, iar căutările pentru „coronavirus bere” au crescut cu 3.233%.


Facem eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din acestă pagină. În cazuri rare, acestea pot conține inadvertente. fotografia, preturile și discounturile au caracter informativ iar unele specificații sau descrieri pot conține erori de operare. Pentru furnizarea unui serviciu îmbunătățit folosim cookies. Continuarea navigării se consideră acceptare a politicii de cookies.