Transferul lui Mbappe la Real Madrid, facilitat de coronavirus.

vineri, aprilie 3rd, 2020
PSG a oprit negocierile cu Mbappe pentru prelungirea contractului, după două tentative eșuate în ultimele două luni.
Image: © GettyImages

Potrivit publicației spaniole As, atacantul francez de la PSG rămâne principala țintă a madrilenilor pe termen scurt. Își termină contractul în iunie 2022, iar Florentino Perez vrea să profite și să îl aducă pentru a construi o nouă echipă tânără în jurul lui, mai ales că mare parte din actuala echipă a câștigat de 4 ori Champions League în 5 ani, așa că foamea de performanță a actualilor jucători s-a cam diminuat.

Astfel, sursa citată a găsit câteva motive pentru care mutarea a devenit foarte previzibilă acum.

PSG a oprit negocierile cu Mbappe pentru prelungirea contractului, după două tentative eșuate în ultimele două luni. Ambele au ajuns la tatăl său, cel care se ocupă de soarta tânărului atacant. Evident că nici parizienii nu au mai insistat pentru a nu crea animozități și mai mari și pentru a putea obține o sumă bună de bani în schimbul jucătorului, având în vedere că acesta mai are contract până în iunie 2022.

Proiectul PSG pirde teren. Criza economică va afecta o mulțime de cluburi și pepinierele lor. Astfel, PSG va trebui să vândă și tineri promițători. Dar cel mai important este că parizienii nu vor mai putea face investiții susținute în transferuri sonore pentru a-și atinge obiectivul cel mai important, câștigarea Champions League. În acest context, Mbappe se gândește și el la plecare, pentru că scopul său este acela de a câștiga marele trofeu, plus Balonul de Aur. Iar Real Madrid este capabilă să-i ofere asta.

Sursa: digi24.ro


Facem eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din acestă pagină. În cazuri rare, acestea pot conține inadvertente. fotografia, preturile și discounturile au caracter informativ iar unele specificații sau descrieri pot conține erori de operare. Pentru furnizarea unui serviciu îmbunătățit folosim cookies. Continuarea navigării se consideră acceptare a politicii de cookies.