Trump, testat pentru COVID-19! Jucătorii din NBA, vindecați, ar putea ajuta medicii.

sâmbătă, aprilie 4th, 2020
America este țara în care cazurile de COVID-19 cresc alarmant. Președintele SUA a fost testat din nou, cu un test rapid, iar rezultatul a fost negativ. Medicii din State vor să se folosească de sângele sportivilor din NBA vindecați pentru a-i ajuta pe cei bolnavi.
Image: © GettyImages

America este țara în care cazurile de COVID-19 cresc alarmant. Președintele SUA a fost testat din nou, cu un test rapid, iar rezultatul a fost negativ. Medicii din State vor să se folosească de sângele sportivilor din NBA vindecați pentru a-i ajuta pe cei bolnavi.

Mai mulți jucători din NBA s-au vindecat de COVID-19

Mai mulți jucători din NBA care au avut noul coronavirus SARS-CoV-2, printre care Kevin Durant, Rudy Gobert şi Donovan Mitchell s-au vindecat. Medicii din State încearcă să se folosească de sângele celor vindecați pentru a putea să-i ajute pe cei care se luptă cu COVID-19 să se vindece.

Săptămâna aceasta, FDA (Agenția Americană pentru Medicamente) a aprobat, în regim de urgență, folosirea plasmei colectate de la supraviețuitorii coronavirusului pentru tratamentul pacienților încă bolnavi cu COVID-19. Cei care au avut și s-au vindecat de SARS-CoV-2 au dezvoltat anticorpi care-i portejază.

În acest moment, America este cea mai afectată țară din lume de COVID-19. În SUA s-au înregistrat până în prezent 245.373 de cazuri, mai mult decât dublu față de cele mai afectate țări din Europa, Italia și Spania, la un loc.

În Italia sunt 115.242 cazuri, în timp ce în Spania au fost depistați 112.065 bolnavi de COVID-19. O altă țară din Europa, Germania, a depășit și ea China, cu 84.794 de cazuri înregistrate până în acest moment.

 

Sursa:digi24.ro


Facem eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din acestă pagină. În cazuri rare, acestea pot conține inadvertente. fotografia, preturile și discounturile au caracter informativ iar unele specificații sau descrieri pot conține erori de operare. Pentru furnizarea unui serviciu îmbunătățit folosim cookies. Continuarea navigării se consideră acceptare a politicii de cookies.