Turistii fiind tinuti sub carantina coronavirus la statiunea luxoasa Maldive

luni, martie 9th, 2020
Deși nu există niciun dubiu că vacanța dvs. este întreruptă de un virus cu propagare rapidă, infectat peste 108.000 de oameni la nivel mondial și ucis mai mult de 3.800 este un inconvenient major, există cu siguranță locuri mai rele pentru a fi restrânse decât o stațiune de lux din Maldive.
Image: © Getty Images

Deși nu există niciun dubiu că vacanța dvs. este întreruptă de un virus cu propagare rapidă, infectat peste 108.000 de oameni la nivel mondial și ucis mai mult de 3.800 este un inconvenient major, există cu siguranță locuri mai rele pentru a fi restrânse decât o stațiune de lux din Maldive.

Coronavirus in Madive

În weekend, națiunea insulară a Oceanului Indian a fost adăugată listei mereu în creștere cu cazuri confirmate ale noului coronavirus, după ce doi membri ai personalului de la Kuredu Island Resort & Spa, situat pe reciful nordic al Atolului Lhaviyani, s-au dovedit pozitivi pentru virusul.

Ca măsură de precauție, întreaga stațiune a fost plasată sub carantină, cu toți oaspeții și personalul restricționat să plece până la o notificare ulterioară.
„Măsurile restrictive temporare vor continua până când autoritățile eliberează insula din perioada de carantină”, ​​se arată într-o declarație pe site-ul pentru Kuredu Island Resort & Spa, unde opțiunile de cazare includ vile cu piscină privată, bungalouri pe plajă și vile cu plajă cu jacuzzi. .

„În acest moment nu va fi zbor în insulă sau în afara insulei. Insula este bine aprovizionată cu elementele esențiale și suntem încrezători în grija care va fi oferită tuturor.”

 

Decizia a fost luată după ce doi membri ai personalului au testat pozitiv virusul la scurt timp după ce au intrat în contact cu un turist italian care s-a testat pozitiv pentru virus după întoarcerea acasă.

Potrivit lui Ali Waheed, ministrul turismului pentru Maldive, toți cei care au avut contact cu cei doi pacienți infectați în timpul șederii se află acum în „auto-izolare” și vor fi monitorizați pentru următoarele două săptămâni.
Cu toate acestea, autoritățile au ales să închidă întreaga stațiune ca o dispoziție suplimentară, asigurându-se că toți oaspeții și angajații „rămân pe insulă și urmează sfaturi și îndrumări ale Agenției pentru Protecția Sănătății Maldive și a Ministerului Turismului”.

Cei care nu sunt sub izolare de sine, vor avea multă speranță pentru a-i ține ocupați, deoarece stațiunea, o plimbare cu hidroavionul de 35 de minute de la capitala Male, oferă activități precum scufundări, windsurfing și kiteboarding, precum și un spa foarte apreciat – deși nu este clar dacă acestea vor fi încă oferite.

De când au apărut știrile despre cazurile confirmate de la Kuredu Island Resort & Spa, au existat două cazuri la Sandies Bathala Resort din A.A Atoll, care a fost, de asemenea, închis, aducând numărul de cazuri în Maldive până la patru.


Facem eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din acestă pagină. În cazuri rare, acestea pot conține inadvertente. fotografia, preturile și discounturile au caracter informativ iar unele specificații sau descrieri pot conține erori de operare. Pentru furnizarea unui serviciu îmbunătățit folosim cookies. Continuarea navigării se consideră acceptare a politicii de cookies.