Un al doilea jandarm confirmat pozitiv cu COVID-19

joi, martie 26th, 2020
Un al doilea jandarm din cadrul Direcţiei Generale de Jandarmi a Municipiului Bucureşti a fost confirmat pozitiv cu COVID-19,

Al doilea jandarm infectat

Un al doilea jandarm din cadrul Direcţiei Generale de Jandarmi a Municipiului Bucureşti a fost confirmat pozitiv cu COVID-19, informează reprezentanţii DGJMB, stire preluata de pe agerpress.ro

Potrivit sursei citate, în urma verificărilor efectuate, jandarmul respectiv a contactat virusul în cadrul familial, de la o rudă.

Jandarm confirmat cu Coronavirus

„Menţionăm că, încă de la momentul în care jandarmul a fost considerat suspect de contactarea virusului, s-au dispus toate măsurile necesare pentru prevenirea răspândirii. Acesta a raportat imediat, iar la nivelul unităţii au fost luate, de urgenţă, toate măsurile necesare referitoare la izolarea lui şi a celor cu care a intrat în contact, conform procedurii anchetei epidemiologice”, precizează Jandarmeria.


Facem eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din acestă pagină. În cazuri rare, acestea pot conține inadvertente. fotografia, preturile și discounturile au caracter informativ iar unele specificații sau descrieri pot conține erori de operare. Pentru furnizarea unui serviciu îmbunătățit folosim cookies. Continuarea navigării se consideră acceptare a politicii de cookies.