Un bărbat suspectat de coronavirus a fugit din spital înainte de testare

miercuri, martie 18th, 2020
O persoană internată la Institutul Național Matei Balș din Capitală pentru a fi testată sub suspiciunea de infectare cu coronavirus a fugit din unitate.

O persoană internată la Institutul Național Matei Balș din Capitală pentru a fi testată sub suspiciunea de infectare cu coronavirus a fugit din unitate.

Autoritățile au sesizat Poliția Capitalei pentru găsirea bărbatului care a dispărut din spital.

„Poliția Capitalei a fost sesizată în aceasta dimineața de reprezentanții unei unități medicale din București despre faptul ca un pacient internat pentru a fi testat pentru infecția cu noul tip de coronavirus a plecat din spital.

În speță au fost demarate verificări pentru identificarea bărbatului și pentru luarea măsurilor care se impun.

Facem precizarea că bărbatul nu este confirmat ca fiind infectat cu noul tip de coronavirus, ci doar suspect de contractarea acestui virus”, transmite Grupul de Comunicare Strategică.

Bărbatul este pasibil acum de dosar penal pentru infracțiunea de zădărnicirea combaterii bolilor.

Sursa: romania.europalibera.org


Facem eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din acestă pagină. În cazuri rare, acestea pot conține inadvertente. fotografia, preturile și discounturile au caracter informativ iar unele specificații sau descrieri pot conține erori de operare. Pentru furnizarea unui serviciu îmbunătățit folosim cookies. Continuarea navigării se consideră acceptare a politicii de cookies.