Viața în primul oraș din România intrat în carantină

luni, iulie 27th, 2020
Decizia de a băga în carantină orașul Făget din Timiş și alte trei sate aparținătoate a împărţit localnicii în două tabere. În timp ce unii sunt de acord cu noile măsuri restrictive, alții susțin că este o decizie exagerată. De duminic seara, de la ora 19.00, de când a intrat în vigoare carantina, oamenii nu mai au voie să iasă din case fără mască și nici să plece din localitate fără un motiv întemeiat.
Image: © GettyImages

Decizia de a băga în carantină orașul Făget din Timiş și alte trei sate aparținătoate a împărţit localnicii în două tabere. În timp ce unii sunt de acord cu noile măsuri restrictive, alții susțin că este o decizie exagerată. De duminic seara, de la ora 19.00de când a intrat în vigoare carantina, oamenii nu mai au voie să iasă din case fără mască și nici să plece din localitate fără un motiv întemeiat.

Carantina in Lugoj

Din orașul Făget, județul Timiș, se intră și se iese numai cu dovada că oamenii locuiesc acolo sau cu adeverință că trebuie să intre în oraș.

Pentru următoarele două săptămâni, locuitorii orașului Făget și ai satelor aparținătoare vor retrăi situația din timpul stării de urgență. Nu vor putea ieși localitate decât pentru activități esențiale și vor trebui să respecte mai multe măsuri impuse de autorități, după ce în comunitate au fost descoperite 47 de cazuri de infectare cu noul coronavirus.

Sursa:digi24.ro


Facem eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din acestă pagină. În cazuri rare, acestea pot conține inadvertente. fotografia, preturile și discounturile au caracter informativ iar unele specificații sau descrieri pot conține erori de operare. Pentru furnizarea unui serviciu îmbunătățit folosim cookies. Continuarea navigării se consideră acceptare a politicii de cookies.