Virgil Musta de la Timisoara: Va rog doar sa sarbatorim aceste zile intr-un mod intelept

vineri, decembrie 25th, 2020
La finele acestui an, unul cu totul aparte, in care lupta impotriva acestui virus ne-a unit pe foarte multi, incerc sa rememorez principalele momente pe care le-am trait impreuna, pentru ca eu cred ca avem cu totii de invatat.
Image: © GettyImages

Medicul Virgil Musta, de la Spitalul de Boli Infectioase ”Victor Babes” din Timisoara a facut un apel catre romani, sa sarbatoreasca aceste zile intr-un mod intelept si sa nu se expuna imbolnavirii. Doctorul este convins ca mai este putin pana la momentul in care vom scapa de cosmarul COVID-19.

Intr-un mesaj postat pe Facebook, medicul Virgil Musta, de la Spitalul de Boli Infectioase ”Victor Babes” din Timisoara, arata ca acest an a fost unul dificil, cu momente greu de rememorat.

La finele acestui an, unul cu totul aparte, in care lupta impotriva acestui virus ne-a unit pe foarte multi, incerc sa rememorez principalele momente pe care le-am trait impreuna, pentru ca eu cred ca avem cu totii de invatat.Au fost si momente bune, cand cu totii credeam ca am invins si am scapat de pericol, dar si momente pe care mi-e foarte greu sa mi le mai amintesc, in care am asistat la tragedii familiale, la pierderea celor dragi. Nu stiu daca fara voi as fi putut depasi acele momente”, scrie Virgil Musta.

Medicul spune ca oamenii, prin atitudinea lor, i-au dat speranta si i-au confirmat ca este bine ceea ce face, in lupta cu virusul.

Sursa: opiniatimisoarei.ro


Facem eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din acestă pagină. În cazuri rare, acestea pot conține inadvertente. fotografia, preturile și discounturile au caracter informativ iar unele specificații sau descrieri pot conține erori de operare. Pentru furnizarea unui serviciu îmbunătățit folosim cookies. Continuarea navigării se consideră acceptare a politicii de cookies.