Virgil Popescu ministru Economiei infectat cu Coronavirus

luni, noiembrie 2nd, 2020
Ministrul Economiei, Energiei și Mediului de Afaceri, Virgil Popescu, a fost confirmat pozitiv cu coronavirus. Anunțul a fost făcut chiar de acesta pe o rețea socială.
Image: © GettyImages

Ministrul Economiei, Energiei și Mediului de Afaceri, Virgil Popescu, a fost confirmat pozitiv cu coronavirus. Anunțul a fost făcut chiar de acesta pe o rețea socială. 

„Astăzi am fost testat pozitiv cu COVID – 19. Am urmat protocolul și sunt încrezător că va fi bine. Sâmbătă am fost testat pentru plecarea în Israel. Testul a fost negativ. Duminică noaptea am avut simptome de gripă. Astăzi am făcut un nou test, care a ieșit pozitiv”, a scris pe pagina sa de Facebook.

Virgil Popescu spune că are simptome, dar nu sunt unele grave și precizează că deși a respectat toate regulile, virusul SARS-CoV-2 „nu iartă”.

 

Sursa: digi24.ro


Facem eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din acestă pagină. În cazuri rare, acestea pot conține inadvertente. fotografia, preturile și discounturile au caracter informativ iar unele specificații sau descrieri pot conține erori de operare. Pentru furnizarea unui serviciu îmbunătățit folosim cookies. Continuarea navigării se consideră acceptare a politicii de cookies.