Wuhan, orașul paralizat de coronavirus: ”E apocaliptic! Vrem să plecăm, dar nu putem

miercuri, ianuarie 29th, 2020
Wuhan, orașul în care a izbucnit coronavirusul ucigaș. Cuadrado, antrenor la Wuhan Shagwen, spune că ar vrea să părăsească orașul chinez, dar momentan nu are cum.

Wuhan, orașul în care a izbucnit coronavirusul ucigaș. Cuadrado, antrenor la Wuhan Shagwen, spune că ar vrea să părăsească orașul chinez, dar momentan nu are cum.

”Aeroporturile sunt închise, la fel și metroul. După ora 12, traficul e oprit aici. Totul pare un pic apocaliptic. Mobilitatea e mai mult decât decât limitată. Ni s-a spus să purtăm măști și toată lumea o face. Vrem să plecăm de aici și așteptăm să fie găsite soluții”, a spus tehnicianul originar din Madrid.

”La început a fost liniște, dar acum sunt îngrijorări privind magnitudinea situației. De la fereastra mea văd puțină mișcare pe străzi. În mod normal, ar fi fost plin de mașini, dar acum e gol”, a mai declarat Oliver Cuadrado, care lucrează la Wuhan cu Pedro Morilla, un alt tehnician din Spania.

Cati sunt infectati cu coronavirus in Wuhan ?

Între timp, coronavirusul ar fi ajuns deja în 50 de țări, avertizează experții. Cercetătorii de la Universitatea Hong Kong estimează că în jur de 40.000 de oameni ar fi afectați de coronavirusul pornit în China.


Facem eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din acestă pagină. În cazuri rare, acestea pot conține inadvertente. fotografia, preturile și discounturile au caracter informativ iar unele specificații sau descrieri pot conține erori de operare. Pentru furnizarea unui serviciu îmbunătățit folosim cookies. Continuarea navigării se consideră acceptare a politicii de cookies.