Harta Austria Coronavirus

Coronavirus Austria

Harta răspândirii COVID-19 (coronavirus) in Austria, actualizată de mai multe ori pe zi.
Zonele roșii de pe harta coronavirusului se află, evident, în Austria, dar punctulețe au început să se răspândească rapid pe tot globul.

Mai sus aveti toate cazurile din Austria

Datele afișate de harta interactivă sunt preluate de la Organizația Mondială a Sănătății, Centrul pentru Controlul și Prevenirea Bolilor din SUA, Comisia Națională de Sănătate din Republica Populară Chineză și Dingxiangyuan, o rețea socială pentru profesioniștii din sănătate.

Harta care arata raspandirea virusului ucigas Coronavirus in Austria

Am creat acest tablou de bord deoarece credem că este important ca oamenii să înțeleagă care este situația. Pe măsură ce se desfășoară, cu ajutorul unor date din surse transparente.

Pentru comunicatea de cercetători, aceste date vor deveni mai valoroase pe măsură ce continuăm să le colectăm în timp”.

Statistici Harta Coronavirus Austria

Până acum, cazuri de coronavirus au fost confirmate în peste 100 țări:  Coronavirus in China, Coronavirus in Hong Kong,  Coronavirus in Thailanda, Coronavirus in Macao, Coronavirus in SUA, Coronavirus in Australia, Coronavirus in Japonia, Coronavirus in Malaezia, Coronavirus in Singaporte, Taiwan,Coronavirus in Franța, in Coreea de Sud, Harta in Vietnam, in Canada și Nepal.

Harta coronavirus


Facem eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din acestă pagină. În cazuri rare, acestea pot conține inadvertente. fotografia, preturile și discounturile au caracter informativ iar unele specificații sau descrieri pot conține erori de operare. Pentru furnizarea unui serviciu îmbunătățit folosim cookies. Continuarea navigării se consideră acceptare a politicii de cookies.