Harta CoronaVirus

Harta corona

Datele afișate de harta coronavirus interactivă sunt preluate de la Organizația Mondială a Sănătății, Centrul pentru Controlul și Prevenirea Bolilor din SUA, Comisia Națională de Sănătate din Republica Populară Chineză și Dingxiangyuan, o rețea socială pentru profesioniștii din sănătate.

Centrul pentru Ştiinţa şi Ingineria Sistemelor (CSSE) din cadrul Universităţii Johns Hopkins a elaborat o hartă care este actualizată în timp real cu date de la Organizaţia Mondială a Sănătăţii.

Centrul pentru Prevenirea şi Controlul Bolilor din SUA şi din alte surse privind răspândirea coronavirusului

Harta care arata raspandirea virusului ucigas Coronavirus

Am creat acest tablou de bord deoarece credem că este important ca oamenii să înțeleagă care este situația. Pe măsură ce se desfășoară, cu ajutorul unor date din surse transparente.

Pentru comunicatea de cercetători, aceste date vor deveni mai valoroase pe măsură ce continuăm să le colectăm în timp”.

Persoanele interesate de statistici legate de COVID-19 pot vizualiza și monitoriza toate cazurile raportate la nivel mondial.

Mai mult decât atât, fiecare actualizare este înscrisă într-un fișier Google care poate fi descărcat de oricine.

Pentru realizarea platformei au fost colectate date din numeroase surse precum: Organizația Mondială a SănătățiiCentrul pentru Prevenirea și Controlul Bolilor din Statele Unite ale AmericiiCentrul pentru Prevenirea și Controlul Bolilor din Europa.

Comisia Națională de Sănătate a Persoanelor din Republica Chineză și Dingxiangyuan (o rețea de socializare a personalului medical din Republica Chineză care oferă date în timp real despre cazurile apărute).

Statistici Harta Coronavirus

Până acum, cazuri de coronavirus au fost confirmate în 15 țări:

Coronavirus in China, Coronavirus in Hong Kong,  Coronavirus in Thailanda, Coronavirus in Macao, Coronavirus in SUA

Coronavirus in Australia, Coronavirus in Japonia, Coronavirus in Malaezia, Coronavirus in Singaporte.

Taiwan,Coronavirus in Franța, in Coreea de Sud, Harta in Vietnam, in Canada și Nepal.

Harta coronavirus


Facem eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din acestă pagină. În cazuri rare, acestea pot conține inadvertente. fotografia, preturile și discounturile au caracter informativ iar unele specificații sau descrieri pot conține erori de operare. Pentru furnizarea unui serviciu îmbunătățit folosim cookies. Continuarea navigării se consideră acceptare a politicii de cookies.