Primul pacient vindecat de coronavirus, în China, a fost externat.

luni, ianuarie 27th, 2020
Un bărbat diagnosticat cu coronavirus a fost externat, luni, dintr-un spital din provincia Jiangxi din China de Est, fiind și primul pacient din regiune vindecat complet.

Un bărbat diagnosticat cu coronavirus a fost externat, luni, dintr-un spital din provincia Jiangxi din China de Est, fiind și primul pacient din regiune vindecat complet.

Leac Coronavirus

Bărbatul în vârstă de 38 de ani a fost internat în stare critică pe 23 ianuarie, a declarat Xu Fei, director adjunct al Secției de Boli ale Sistemului Respirator din cadrul spitalului Universitar Nanchang. Starea sa s-a îmbunătățit semnificativ la doar câteva zile după tratament, potrivit sursei citate.

Pe de altă parte, un grup de oameni de ştiinţă de la Universitatea din Hong Kong (HKU) au lansat un avertisment în ceea ce priveşte o accelerare a propagării coronavirusului, care a provocat 81 de decese în China, potrivit autorităţilor.

În total, 2.744 de cazuri au fost confirmate oficial în această ţară, printre care şi cel al unui bebeluş de nouă luni, iar suspiciunile de îmbolnăviri s-au dublat într-un interval de 24 de ore, ajungând la aproape 6.000.

„Trebuie să ne pregătim pentru situaţia în care această epidemie specifică va deveni o epidemie mondială”, a declarat Gabriel Leung, conducătorul unei echipe de cercetători de la HKU. „Măsuri importante şi draconice pentru limitarea deplasărilor populaţiei ar trebui impuse cât mai curând posibil”.

Sursa: digi24.ro


Facem eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din acestă pagină. În cazuri rare, acestea pot conține inadvertente. fotografia, preturile și discounturile au caracter informativ iar unele specificații sau descrieri pot conține erori de operare. Pentru furnizarea unui serviciu îmbunătățit folosim cookies. Continuarea navigării se consideră acceptare a politicii de cookies.