Coronavirus în Tirol: cele mai importante întrebări și răspunsuri

luni, martie 16th, 2020
În prezent, există restricții majore la intrarea și ieșirea din Tirol pe uscat. Aceasta se aplică tuturor trecerilor de frontieră. Frontierele cu Italia și Elveția au fost deja închise.
Image: © Getty images

Informații de ultimă oră

În prezent, există restricții majore la intrarea și ieșirea din Tirol pe uscat. Aceasta se aplică tuturor trecerilor de frontieră. Frontierele cu Italia și Elveția au fost deja închise. Guvernul german a emis un decret în vigoare începând de luni, 16 martie 2020, care închide granița dintre Austria și Germania. Vă rugăm să rețineți că aceste închideri de frontieră nu se aplică atât vacanților care se întorc acasă, cât și persoanelor care călătoresc la și de la serviciu și la transportul de mărfuri. Autoritățile regionale din Tirol au dispus, la 15 martie 2020, să fie suspendat tot transportul public între Germania și Tirol (tren, autobuz). Pentru mai multe informații, vă rugăm să faceți clic aici.

În Tirol sunt începând cu 15 martie 2020, 8:45 p.m. 283 cazuri confirmate de Coronavirus.

Duminică, 15 martie 2020, autoritățile regionale au introdus restricții privind circulația persoanelor în Tirol. Pentru mai multe detalii, faceți clic aici.
Multe stațiuni de schi din Tirol s-au închis înainte de termenul impus de autoritățile regionale pentru a sprijini eforturile de combatere a răspândirii Coronavirusului. Toate stațiunile de schi încă deschise se vor închide la sfârșitul zilei de astăzi, duminică 15 martie 2020. Acest decret emis de autorități va rămâne în vigoare până cel puțin 13 aprilie 2020. Pentru mai multe informații despre stațiunile de schi din Tirol, vă rugăm să faceți clic aici.

Furnizorii de cazare (hoteluri, apartamente, camere private etc.) se vor închide în cursul zilei, luni, 16 martie 2020. Acest decret emis de autorități va rămâne în vigoare până cel puțin 13 aprilie 2020.

Municipalitățile Galtür, Ischgl, See și Kappl din Valea Paznaun, precum și municipalitatea St. Anton am Arlberg au fost izolate începând de vineri, 13 martie 2020, ora 14:00. Pentru mai multe detalii, vă rugăm să faceți clic aici.

O serie de decrete emise de guvernul austriac la nivel național și de guvernul tirolean la nivel regional determină restricții semnificative în viața de zi cu zi.
Aceste măsuri cuprinzătoare, care vor duce la finalizarea timpurii a sezonului de iarnă, au fost convenite în strânsă cooperare cu autoritățile și industria turismului. Sănătatea și siguranța populației locale, a personalului și a oaspeților din întreaga lume este prioritatea noastră numărul unu.

Pentru ultima actualizare, faceți clic aici, unde veți găsi o listă cu cele mai importante întrebări și răspunsuri în partea de jos.


Facem eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din acestă pagină. În cazuri rare, acestea pot conține inadvertente. fotografia, preturile și discounturile au caracter informativ iar unele specificații sau descrieri pot conține erori de operare. Pentru furnizarea unui serviciu îmbunătățit folosim cookies. Continuarea navigării se consideră acceptare a politicii de cookies.