Am interzis antrenamentele sportivilor pentru a ne asigura că cluburile nu vor cere performanță.
Image: © GettyImages

Coronavirus | Premierul Italiei a interzis antrenamentele

Napoli nu s-a mai reunit, după ce premierul Italiei, Giovanni Conte, a anunțat că este interzisă orice activitate fizică în grup până pe 13 aprilie.

”Am interzis antrenamentele sportivilor pentru a ne asigura că cluburile nu vor cere performanță. Dacă nu menținem măsurile acum, eforturile noastre au fost în van. Când statisticile se vor îmbunătăți, vom relaxa aceste măsuri.

Nu pot să vă zic dacă va fi 14 aprilie, pentru că acum nu suntem în măsură să știm asta”, a declarat premierul italian.

La Napoli, în sudul Italiei, oamenii umblă relaxați pe străzi, fără să aibă în vedere regulile de distanțare socială.

În același oraș, patronul echipei locale, Aurelio De Laurentiis, insistă de două săptămâni ca jucătorii să reînceapă antrenamentele.

Pe 21 martie, gruparea antrenată de  Gennaro Gattuso anunța că se întoarce la pregătire: ”SSC Napoli anunță că echipa va relua antrenamentele la Centrul Tehnic miercuri, 25 martie, cu o sesiune de dimineață!”. Doar interdicția autorităților i-a oprit pe napoletani să se antreneze din nou.

Sursa:digi24.ro


Facem eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din acestă pagină. În cazuri rare, acestea pot conține inadvertente. fotografia, preturile și discounturile au caracter informativ iar unele specificații sau descrieri pot conține erori de operare. Pentru furnizarea unui serviciu îmbunătățit folosim cookies. Continuarea navigării se consideră acceptare a politicii de cookies.